content:

Over

Kunstbeoefenaars.nl is er voor kunstbeoefenaars, kunstdocenten, Centra voor de kunsten, Docentencollectieven, Beroepsverenigen en andere samenwerkingen binnen de kunsteducatie. Kunstbeoefenaars.nl biedt iedereen in de kunsteducatie de mogelijkheid om vanuit één omgeving toegang tot en inzicht in de diverse netwerken/samenwerkingen (waarin je deel neemt) te hebben. Kunstbeoefenaars.nl biedt de mogelijkheid om online samen te werking en hier een eigen samenwerkplek voor in te richten.

Het Kunstbeoefenaars.nl platform biedt mogelijkheden tot:

  • Het opzetten en hosten van een (gezamenlijke) website
  • Online samenwerken en documenten delen in een besloten omgeving
  • Een digitaal leerplatform bieden aan cursisten
  • Samenwerken met andere initiatieven op het Kunstbeoefenaars.nl platform

Als samenwerking benut je de mogelijkheden van het platform zonder dat je hiervoor hoeft te investeren. Als kunstbeoefenaar en deelnemer heb je toegang tot de verschillende samenwerkingen vanuit slechts één omgeving.

Kunstbeoefenaars.nl is een initiatief (en handelsnaam) van All Art Professionals en functioneert als Shared Community Service. Het is daarmee hét online ICT platform voor kunstbeoefenaars, kunstdocenten, Centra voor de kunsten, Docentencollectieven, Beroepsverenigen en andere samenwerkingen binnen de kunsteducatie.